loader
Ինքնատիպություն
Ինքնատիպություն

Հայաստանում տարին 300 արևոտ օր ունի, որոնք խտացված են մեկ գավաթ հայկական կոնյակի մեջ

 

Ինքնատիպություն
Արևային ջերմություն
Արևային ջերմություն

 Այս  անուշահոտ  ըմպելիքի  յուրաքանչյուր  կաթիլում  կա  հայկական  արևը, որը  հավասար է ցանկացած  վայրի  առատաձեռնությանը:

Արևային ջերմություն
Հրաբխային հող
Հրաբխային հող

Հայաստանի  հրաբխային  հողերը  խիստ  աղքատ են, ուստի  տեղական  խաղողը  մեծանում է քարից:

 

Հրաբխային հող
Աղբյուրի ջուր
Աղբյուրի ջուր

Խմել լեռներից բխող  աղբյուրի  ջուր, որն ինքնին  ուժ է տալիս  երկրին և իր մեջ է պարունակում  բնության ողջ  էներգիան:

Աղբյուրի ջուր
Ավանդույթներ
Ավանդույթներ

Անցյալ  դարից  ժառանգված  կոնյակի  բիզնեսի և ավանդույթների  հմուտ վարպետների դարավոր փորձը  ժամանակակից  արտադրության  մեջ `բարձրորակության  երաշխիք

Ավանդույթներ

Մեր մասին

Մեր մասին

Ապրանքներ

Ապրանքներ
Շատո Ռինդ
Շատո Ռինդ
Ավելին
Տաշիր
Տաշիր
Մեծ Հայքի Տաշիր բերդաքաղաքի յուրահատուկ հմայքն իր մեջ ամփոփելով՝ «Տաշիր»-ը՝ 25 տարվա հնեցմամբ կոնյակը, դարչնագույն, շոկոլադա-վանիլային համերանգների աննման ներդաշնակությամբ 15-30 տարեկան 26 տեսակի սպիրտներից պատրաստված բարձրակարգ հայկական կոնյակ է
Ավելին
Տաշիր
Տաշիր
Մեծ Հայքի Տաշիր բերդաքաղաքի յուրահատուկ հմայքն իր մեջ ամփոփելով՝ «Տաշիր»-ը ՝ 25 տարվա հնեցմամբ կոնյակը, դարչնագույն, շոկոլադա-վանիլային համերանգների աննման ներդաշնակությամբ 15-30 տարեկան 26 տեսակի սպիրտներից պատրաստված բարձրակարգ հայկական կոնյակ է:
Ավելին
Արգամի
Արգամի
Հին հայկական ազնվական տոհմանունը կրող «Արգամի» 25 տարեկան կոնյակը բարձրդաս ըմպելիք է, որը լավագույնս նկարագրում է գործարանի վարպետությունը և ավանդույթների պահպանումը: Այս հիասքանչ համային հատկանիշներով ու անմոռանալի բույրով օժտված կոնյակը ստեղծված է ավելի քան 25 տեսակի կոնյակի սպիրտներց:
Ավելին
Մարզպետ
Մարզպետ
Այս բարձրադաս կոնյակը, հիրավի «Մարզպետն» է մեր կոնյակաշարի գովարժան տեսականիում: Նա իր մեջ ներառել է տեսակավոր կոնյակների լավագույն հատկանիշները, ինչպես նաև հետկուպաժային հանգստի ժամանակ կիրառած տեխնոլոգիական նորամուծությունը, որոնք ըմպելիքին տալիս են նրբություն, համերանգների բազմազանություն:
Ավելին
Արգամի
Արգամի
Հին հայկական ազնվական տոհմանունը կրող «Արգամի» 10 տարեկան կոնյակն առանձնանում է համերի առատություն, ներառյալ չորացրած մրգերի՝չիր-չամիչ, ընկույզ, մեխակ, վանիլ: Իսկ բնական աղբյուրի ջուրը, որն օգտագործվում է կուպաժավորման ժամանակ, տալիս է կոնյակին յուրահատուկ համ :
Ավելին
Արտավազդ
Արտավազդ
10 տարվա հնեցմամբ «Արտավազդ» կոնյակը կրում է Արտաշեսյան դինաստիայի թագավորներից մեկի անունը: Ինչպես և վայել է արքային, այն հարուստ է բույրով` արևելյան չրերի և համեմունքների տոներով: Այս կոնյակի նուրբ և հիշարժան համը պայմանավորված է հատուկ ընտրված և տակառներում հնեցված սպիրտերի միաձուլմամբ:
Ավելին
Արտաշատ
Արտաշատ
Հայաստանի 4-րդ մայրաքաղաքի անունն է կրում «Արտաշատ» կոնյակը: Այն հայտնի է կաղնու համով, որը լրացվում է թեթև այրող համով, որն իր հերթին վերածվում է հաճելի համային գամմայի: «Արտաշատ» ***** կոնյակը պատրաստվում է ավանդական մեթոդներով՝ կաղնե փայտե տակառներում 5 տարվա հնեցմամբ կոնյակի սպիրտներից:
Ավելին
Արտաշատ
Արտաշատ
Հայաստանի 4-րդ մայրաքաղաքի անունն է կրում «Արտաշատ» կոնյակը: Այն հայտնի է կաղնու համով, որը լրացվում է թեթև այրող համով, որն իր հերթին վերածվում է հաճելի համային գամմայի: «Արտաշատ» ***** կոնյակը պատրաստվում է ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 5 տարվա հնեցմամբ կոնյակի սպիրտներից:
Ավելին
Արտաշատ
Արտաշատ
Հայաստանի 4-րդ մայրաքաղաքի անունն է կրում «Արտաշատ» կոնյակը: Այն հայտնի է կաղնու համով, որը լրացվում է թեթև այրող համով, որն իր հերթին վերածվում է հաճելի համային գամմայի: «Արտաշատ» ***** կոնյակը պատրաստվում է ավանդական մեթոդներով՝ կաղնե փայտե տակառներում 5 տարվա հնեցմամբ կոնյակի սպիրտներից:
Ավելին
Արտաշատ
Արտաշատ
Հայաստանի 4-րդ մայրաքաղաքի անունն է կրում «Արտաշատ» կոնյակը: Կոնյակն ունի հաճելի վանիլային քաղցր համ,մրգային բույր` փափուկ քաղցրաշերտ երանգներով: «Արտաշատ» *** կոնյակը պատրաստվում է ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 3 տարվա հնեցմամբ կոնյակի սպիրտներից:
Ավելին
Արտաշատ
Արտաշատ
Հայաստանի 4-րդ մայրաքաղաքի անունն է կրում «Արտաշատ» կոնյակը: Կոնյակն ունի հաճելի վանիլային քաղցր համ,մրգային բույր` փափուկ քաղցրաշերտ երանգներով: «Արտաշատ» *** կոնյակը պատրաստվում է ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 3 տարվա հնեցմամբ կոնյակի սպիրտներից:
Ավելին
Արտաշատ
Արտաշատ
Հայաստանի 4-րդ մայրաքաղաքի անունն է կրում «Արտաշատ» կոնյակը: Կոնյակն ունի հաճելի վանիլային քաղցր համ,մրգային բույր` փափուկ քաղցրաշերտ երանգներով: «Արտաշատ» *** կոնյակը պատրաստվում է ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 3 տարվա հնեցմամբ կոնյակի սպիրտներից:
Ավելին

Նորություններ
ՈՍԿԵ ԾԻՐԱՆ
25 June 2020 | Մթերում
ՈՍԿԵ ԾԻՐԱՆ
Ավելին
ՎԻՍԿԻ
1 June 2020 | Products
ՎԻՍԿԻ
Ավելին
ՍԱՌՆԱՐԱՆՆԵՐՈՒՄ ՊԱՀԵՍՏԱՎՈՐԱԾ ԽԱՂՈՂ
27 May 2020 | Մթերում
ՍԱՌՆԱՐԱՆՆԵՐՈՒՄ ՊԱՀԵՍՏԱՎՈՐԱԾ ԽԱՂՈՂ
Ավելին

Կոնտակտներ

Կոնտակտներ
Մեր տվյալները
«Արտաշատ-Վինկոն» ՓԲԸ
Հեռ․`
Էլ. փոստ
Հասցե
ՀՀ. Արարատի մարզ, գ. Մխչյան, Արտաշատյան խճուղի 1/1
էքսկուրսիաների համար
Սոց․ կայքեր
Քարտեզ
Սա պարտադիր դաշտ է սխալ էլ հասցե Էլ. փոստ
Սա պարտադիր դաշտ է Անուն
Սա պարտադիր դաշտ է Առարկա
Սա պարտադիր դաշտ է Գրել հաղորդագրություն
db.Please, choose your country Ընտրեք Ձեր երկիրը
db.Please, choose your birth year Ծննդյան տարեթիվը